Utseende ♥ upplevelse

Visuell design

Som certifierad visuell designer jobbar jag med webb och UI-design, men också med mycket annat som ditt företag kan behöva. Lämna dina önskemål om exempelvis loggor, grafiska profiler, appar eller digitalt och tryckt marknadsföringsmaterial hos mig, så omsätter jag dem till användarcentrerad och tilltalande design.

Synliga tjänster

Logotyp design
Din logotype är grunden i ditt varumärke. Logotypen signalerar mer än vem ni är och vad ni gör. Den signalerar också HUR ni är.
UI-design
UI betyder användargränssnitt och  handlar om det faktiska visuella utseendet för en tjänst eller produkt men också vilken upplevelse den ger användaren.
Grafiska profiler
Den grafiska profilen är varumärkets klädkod för olika situationer. Den samlar riktlinjer för den visuella kommunikationen gällande färger, typsnitt, grafiska element mm.
Webbdesign
Förutom att förmedla företagets varumärke och grafiska profil så kan du med hjälp av webbdesignen signalera till användaren vad du vill att den ska göra, uppmärksamma och uppleva. 
Digitalt innehåll
Många gånger behövs mer än en logotyp för att kommunicera sitt varumärke i olika situationer. Jag hjälper dig att designa marknadsföringsmaterial och grafiskt innehåll i digital form.
Design av trycksaker
Jag hjälper dig att designa foldrar, rollups, annonsmaterial för tryck. Levereransen är ett färdigt original och jag kan ordna med tryck och leverans om du vill.
Förutom att förmedla företagets varumärke och grafiska profil så kan du med hjälp av webbdesignen signalera till användaren vad du vill att den ska göra, uppmärksamma och uppleva. 

Skräddarsydda webblösningar

Jag har specialiserat mig på att bygga skräddarsydda hemsidor baserat på webbplattformen Wordpress.
Med webbdesignen signalerar du till användaren vad du vill att den ska göra, uppmärksamma och uppleva. Förutom att signalera företagets varumärke och grafiska profil så kan du med webbdesignen också få användaren att agera som du vill.
Jag bygger allt från enkla hemsidor till avancerade webbportaler och webbshoppar. En skräddarsydd hemsida från AlizonWeb kan du enkelt sköta och uppdatera på egen hand, om du vill.

Lorum ipsum dolor sit amet:
Lifetime updates
Great support
Unlimited access
1120px Grid
Optimized for speed
Unlimited websites
Framework based
Fluid font sizes
Modular system
Framework based
Great support
Responsive blocks
Lifetime updates
Great support
Flexible Settings
Fluid font sizes

Hur processen ser ut

Mer om processen för skapa en strategi för din webblösning.

1

Mål & analys

2

Strategi skapas

3

Webbdesign

4

Nästa steg

Mål & analys

Ju mer vi vet om din verksamhet, din marknad och dina kunder desto enklare är det att bygga en hemsida som skapar resultat. Arbetet inleds med att en ingående analys ofta i form av en workshop.

Strategi tas fram

I detta steg sammanställaer vi och  bearbetar inputen från workshop och utformar själva stragein. En informationsstruktur tas fram liksom en plan för hur vi ska konvertera besökaren till att bli kund.

Webbdesignen gör strategin verklig

Utifrån er grafiska profil och strategin tas ett designförslag fram där delarna i strategin kommer till liv och blir konkreta.

Nästa steg bestämmer du

Hur du går vidare härifrån bestämmer du men AlizonWeb kan hjälpa dig med att realisera nästa steg mot målet. Nästa steg kan vara att implementera webbdesignen i din befintliga hemsida eller skapa en helt ny hemsida.

Vi har hjälp hundratals verksamheter
att få bättre hemsidor

Fastest way to build beautiful, highly optimized, and pixel-perfect websites with a proper design system in Oxygen

Är jag personen du behöver?

Låt oss höras! 
E-post(Obligatoriskt)
Kort om vad du vill ha hjälp med

© 2006 – 2023 AlizonWeb AB. All Rights Reserved
userstagrocketcodecrossmenu