Struktur ♥ kreativitet

Om AlizonWeb

AlizonWeb är Aliz-on-web – en personlig webb- och designbyrå med över 15 års erfarenhet i branschen. Här möts du av varmt engagemang, låga trösklar och stor kapacitet. AlizonWeb har både kompetensen och viljan att ta helhetsansvaret för ditt projekt. Hos AlizonWeb är du och ditt projekt i trygga händer. Företagets kontor ligger i Skara men kunderna finns över hela Sverige. 
Välkommen du också!

Synliga tjänster

Logotyp design
Din logotype är grunden i ditt varumärke. Logotypen signalerar mer än vem ni är och vad ni gör. Den signalerar också HUR ni är.
UI-design
UI betyder användargränssnitt och  handlar om det faktiska visuella utseendet för en tjänst eller produkt men också vilken upplevelse den ger användaren.
Grafiska profiler
Den grafiska profilen är varumärkets klädkod för olika situationer. Den samlar riktlinjer för den visuella kommunikationen gällande färger, typsnitt, grafiska element mm.
Webbdesign
Förutom att förmedla företagets varumärke och grafiska profil så kan du med hjälp av webbdesignen signalera till användaren vad du vill att den ska göra, uppmärksamma och uppleva. 
Digitalt innehåll
Många gånger behövs mer än en logotyp för att kommunicera sitt varumärke i olika situationer. Jag hjälper dig att designa marknadsföringsmaterial och grafiskt innehåll i digital form.
Design av trycksaker
Jag hjälper dig att designa foldrar, rollups, annonsmaterial för tryck. Levereransen är ett färdigt original och jag kan ordna med tryck och leverans om du vill.

Om Alice

Jag som driver AlizonWeb heter Alice Thorvald, en hästälskande ex-bohuslänning som kombinerar kreativitet med struktur och som brinner för att förbättra och utveckla. 
Med min långa erfarenhet och breda kompetens tar jag mig gärna an helhetsuppdrag på design- och webbområdet. Jag älskar att lyssna in mina kunders behov och lösa dem. 
Ta min hand så går vi tillsammans!

Alice i korthet

  • är certifierad visuell designer
  • har examen i kognitionsvetenskap med inriktning människa-/dator-interaktion
  • har 15 års branscherfarenhet och över 200 webbprojekt i bagaget
  • har en bakgrund som användbarhetsdesigner och IT-projektledare på Volvo IT och Volvo Cars Corporation
  • bor i vackra Vallebygden med man, dotter och den jakt-ovilliga borderterriern Rut
  • är stolt ägare till Ramsan – världens kanske vackraste häst ;-)

Vad kunderna säger om Alice

"Alice är väldigt duktig på det hon gör. Hon levererar, är lyhörd för det man vill ha. Det är enkelt att jobba med henne."
"En kreativ person, jag hade aldrig någonsin kunnat jobba med en PR-byrå. En webb ska upp väldigt snabbt. Alice har varit förträfflig med att snabbt få upp och igång saker."
"Alice är bra på att förstå sammanhang. Vi kan presentera en text, hon ser att vi kan göra en kurs eller ett brev, en ppt. Hon kan också göra layoutbiten."
"Alice ser helheten. Hon ser de digitala bitarna hur man når ut. Hon kan plocka värdeord, vi behöver inte instruera henne så mycket."
"Alice levererar alltid. Hon fixar småsaker snabbt. Flexibel. Hon är snabb på att svara, hon tar sig tid att vara serviceminded. Hon kan alltid svara eller hitta någon annan."
"Otroligt flexibel när det varit strul. Lägger allt åt sidan för att lösa problem som uppstår. Det har Alice skött bra."

Är jag personen du behöver?

Låt oss höras! 
E-post(Obligatoriskt)
Kort om vad du vill ha hjälp med

© 2006 – 2024 AlizonWeb AB. All Rights Reserved
userstagrocketcodecrossmenu