Engagemang ♥ service

Din personliga konsult

Söker du efter ett långsiktigt samarbete kring webb och marknadsföring? Vill du möta extra djupt engagemang och alltid ha spetskompetens inom räckhåll? Som din personliga konsult blir jag en del i ditt team. Jag lär känna din verksamhet, är med och drar upp riktlinjer och bidrar med idéer, perspektiv och all min kompetens i varje led. Om du vill leder jag och koordinerar större projekt och plockar in mina kontakter och underleverantörer när det behövs.

Behöver du en go-to-person?

För många av mina kunder jobbar jag som en i deras team på kontinuerlig basis. Istället för att anställa anlitar de mig som resurs att tillgå när olika behov och situationer uppstår. Ibland är det uppdrag med kort varsel och tajta deadlines. Jag gör mitt bästa för att lösa behoven och är bara ett telefonsamtal eller mail bort!

Vad kunderna säger om Alice

"Alice är väldigt duktig på det hon gör. Hon levererar, är lyhörd för det man vill ha. Det är enkelt att jobba med henne."
"En kreativ person, jag hade aldrig någonsin kunnat jobba med en PR-byrå. En webb ska upp väldigt snabbt. Alice har varit förträfflig med att snabbt få upp och igång saker."
"Alice är bra på att förstå sammanhang. Vi kan presentera en text, hon ser att vi kan göra en kurs eller ett brev, en ppt. Hon kan också göra layoutbiten."
"Alice ser helheten. Hon ser de digitala bitarna hur man når ut. Hon kan plocka värdeord, vi behöver inte instruera henne så mycket."
"Alice levererar alltid. Hon fixar småsaker snabbt. Flexibel. Hon är snabb på att svara, hon tar sig tid att vara serviceminded. Hon kan alltid svara eller hitta någon annan."
"Otroligt flexibel när det varit strul. Lägger allt åt sidan för att lösa problem som uppstår. Det har Alice skött bra."

Vi har hjälp hundratals verksamheter
att få bättre hemsidor

Fastest way to build beautiful, highly optimized, and pixel-perfect websites with a proper design system in Oxygen

Är jag personen du behöver?

Låt oss höras! 
E-post(Obligatoriskt)
Kort om vad du vill ha hjälp med

© 2006 – 2024 AlizonWeb AB. All Rights Reserved
userstagrocketcodecrossmenu