info@alizonweb.se
0511 - 62062
Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, Skara, Sverige
MADE IN SKARA, SVERIGE

Portfolio

Här finner du ett axplock av uppdrag som AlizonWeb gjort åt olika kunder genom åren. 
Med hjälp av pilarna kan du bläddra dig fram bland de olika uppdragen. 
De olika ikonerna visar vilka typer av uppdrags om utförs och nedan hittar du en symbolförklaring för ikonerna.
HEMSIDA
WEBBSTRATEGI
RESURS I TEAMET
LOGOTYPE
GRAFISK PROFIL
MARKNADSFÖRINGSMATERIAL
 • SMARTAGRI

  Till SmartAgri tog jag fram en logotype med en grafisk profil. Den grafiska profilen återspeglas i hemsidans webbdesign, marknadsföringsmaterial, rollup mm. Jag anlitades också att skapa en webbstrategi och att skapa en ny hemsida.
  Logotype för SmartAgri
 • KOMMUNALEKONOMERNAS FÖRENING

  För Kommunalekonomernas förening (KEF) gjordes en hemsida med flera skräddarsydda funktioner. Bland annat funktioner för kurser, registrering och visning av platsannonser, del för partnerföretag med egen inloggning, importering av pressklipp från externt nyhetsflöde. Vi har även byggt en e-kursportal för KEF för online-kurser samt designat en nyhetsapp för KEF. AlizonWeb supportar KEF  och deras hemsidor på regelbunden basis. 
 • KVÄNUM ENERGI

  Utifrån en existerande logotype utvecklade jag en hel grafisk profil. Formspråket går igen i webbdesignen, kundinformation, marknadsföringsmaterial, dokumentmallar, ikoner mm. Jag anlitades också att skapa en webbstrategi och att skapa en ny hemsida med flera nya funktioner .
 • SVENSKA HÄSTAVELSFÖRBUNDET

  Utifrån en Svenska Hästavelsförbundets (SH) existerande logotype utvecklade jag en hel grafisk profil och den tillämpades sedan på webbdesign, marknadsföringsmaterial, dokumentmallar, ikoner mm. Jag har även designat Blå Basen som är en hästdatabas för individer bland SHs 30-tal olika hästraser. Jag anlitades också att skapa en webbstrategi och att utveckla olika koncept för verksamheten, som tex Young Handler Award.
 • B4K SKINCARE

  Hudvårdsföretaget B4K fick en egen logotype och webbshop för försäljning av hudvårdsprodukterna av märkena Medicalia och Pevonia. Jag har designat en stor mängd marknadsföringsmaterial, både i små och stora format. Alltifrån bakgrundsväggar för montrar till mindre tryckta kort med erbjudanden.
 • CONVINTO

  AlizonWeb skapade en logotype till coachen Thomas Viksbergs företag Convinto. Logotype lade grunden för den grafiska profilen som går igen i hemsidan som skapades samt i marknadsföringsmaterial och dokumentmallar. En webbstrategi gjordes också och både den och hemsidan har arbetats vidare med genom åren.
 • AGROVÄST

  Utifrån Agrovästs existerande logotype utvecklades den grafiska profilen som även syns i webbdesignen, marknadsföringsmaterial, dokumentmallar mm. Jag anlitades också att skapa en webbstrategi och att skapa en webbplattform för Agrovästs hemsida och dess program och projekts hemsidor. 
 • ICF SVERIGE

  AlizonWeb hjälper ICF Sverige kontinuerligt med support för webbsidan samt drift och underhåll. Hemsidan är byggd och designad av AlizonWeb och innehåller flera smidiga funktioner, bla skapande och skick av nyhetsbrev, medlemmars profiler med sökfunktion bland dessa. Vi har också skapat en responsiv nyhetsbrevsmall enligt den grafiska profilen från ICF.
 • TRÄNARPORTALEN

  Tränarportalen är en avancerad webbportal för ridsportens utbildade tränare och unghästutbildare. AlizonWeb har byggt och vidareutvecklat webbportalen liksom designat marknadsföringsmaterial för både webb, foldrar, affischer och monterväggar. Vi stöttar Tränarportalen i allt som rör webb och marknadsföring som de vill ha hjälp med.
 • LOGOTYPER

  Det har blivit många logotyper genom åren! Här följer ett urval!
 • WEBB

  Som namnet antyder så jobbar jag med webb och här är ett urval av hemsidor av olika slag som jag designat och byggt genom åren. Alla hemsidor jag bygger är responsiva, dvs att de anpassar sig efter skärmstorleken och ser bra ut både i mobilen, surfplattan och datorn. Du hittar fler hemsidor jag har gjort på respektive kunds samling i portfolion.
  Litus Larm Hemsida

Ska vi jobba ihop?

Kontakta mig
starstar-osignalmap-markerstopgiftphonegroupenvelopedesktoppaper-plane-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram