info@alizonweb.se
0511 - 62062
Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, Skara, Sverige
SYNLIGA TJÄNSTER

Branding

LOGOTYPE

Din logotype är grunden i ditt varumärke. Den inte bara påverkar hur andra ser ditt företag, den bestämmer också den grafiska riktningen i allt marknadsföringsmaterial. Logotypen signalerar mer än vem ni är och vad ni gör. Den signalerar också HUR ni är. 
En genomtänkt och professionell logotyp ger dig automatiskt förtroendekapital och intryck av seriositet.

MARKNADSFÖRINGSMATERIAL

Många gånger behövs mer än en logotyp för att kommunicera sitt varumärke i olika form och för olika situationer. Jag hjälper dig att designa visitkort, dokumentmallar, foldrar, rollups, annonsmaterial för tryckt och för digital form. Levereransen är ett färdigt original och jag kan ordna med tryck och leverans om du vill. Jag samarbetar med ett lokalt tryckeri.

GRAFISK PROFIL

Den grafiska profilen är varumärkets klädkod för olika situationer. Jag gör grafiska profiler för olika behov. Ibland vill man ha en enklare variant och i andra fall behövs en ordentlig manual.

DESIGNER IN DA HOUSE

För många av mina kunder jobbar jag som en i deras team på kontinuerlig basis. Istället för att anställa anlitar de mig som resurs att tillgå när olika behov och situationer uppstår. Ibland är det uppdrag med kort varsel och tajta deadlines. Jag gör mitt bästa för att lösa behoven och är bara ett telefonsamtal eller mail bort!
NYFIKEN PÅ VAD JAG GJORT TIDIGARE?

Ska vi jobba ihop?

Kontakta mig
starstar-otagsmap-markerstopphonegroupenvelopepaper-plane-o linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram