info@alizonweb.se
0511 - 62062
Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, Skara, Sverige
SKRÄDDARSYDDA WEBBLÖSNINGAR

Webb

WEBBDESIGN

Låt mig göra magi med din hemsida! 
Det är med hjälp av webbdesignen du signalerar till användaren vad du vill att den ska göra, uppmärksamma och uppleva. Förutom att signalera företagets varumärke och grafiska profil så kan du med webbdesignen också få användaren att agera som du vill. 
Det är det som användarcentrerad design handlar om och det får du på köpet om du anlitar mig!

SKRÄDDARSYDDA HEMSIDOR

Jag har specialiserat mig på att bygga skräddarsydda hemsidor baserat på webbplattformen Wordpress. Jag bygger egna teman och skapar de funktioner du behöver så att hemsidan kan göra nytta för din verksamhet. Jag bygger allt från enkla hemsidor till avancerade webbportaler och webbshoppar.  
En skräddarsydd hemsida från AlizonWeb kan du enkelt sköta och uppdatera på egen hand, om du vill.

WEBBHOTELL, DRIFT & SUPPORT

När hemsideprojektet är klart så lämnas du inte ensam. Behöver du så finns AlizonWeb för att drifta och supportera hemsidan. Jag kan sköta allt det tekniska åt dig och hålla din hemsida säker och uppdaterad. Då får du mer tid att ägna dig åt verksamheten istället.

RESPONSIVA HEMSIDOR

Att hemsidan fungerar både på datorn, mobilen och paddan är ett måste idag. Inte bara för att dina kunder ska kunna använda den men också för att sökmotorerna premierar responsiva hemsidor. När jag bygger en hemsida är den alltid responsiv, det är inget extra tillval.
Nyfiken på vad jag gjort tidigare?
Till portfolion

Ska vi jobba ihop?

Kontakta mig
map-markerstopheart-ophonemagicenvelopedesktopmobilewordpress linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram