info@alizonweb.se
0511 - 62062
Green Tech Park, Gråbrödragatan 11, Skara, Sverige
KREATIVITET I STRUKTURERAD FORM

Om AlizonWeb

ALICE PÅ WEBBEN

AlizonWeb är ett Skarabaserat företag men som jobbar med kunder i hela Sverige. Jag, Alice Thorvald,  är designer, programmerare,  verksamhetsledare, allt-i-allo, ekonomitant och supportpersonal. Med andra ord: AlizonWeb är Aliz-on-web och lite till!

Jag driver företaget själv men jag är inte ensam. Till min hjälp har jag knutit till mig de kompetenser i form av samarbetspartners som jag behöver för att möta mina kunders önskemål. Jag skapar det mesta själv men har möjligheten att skala upp om det behövs.

För mig är det viktigt med ordning och reda men att plats finns för kreativitet och flexibilitet. Jag trivs både med att göra kortare uppdrag för olika kunder men också med det långsiktiga engagemanget i en kunds verksamhet. Det viktigaste är att man trivs tillsammans och litar på varandra, då blir resultatet bra.

ALICE THORVALD

Doer i AlizonWeb

BAKGRUND

AlizonWeb grundades år 2006 i Skövde och bedrevs fram till 2010 som en bisyssla. Från maj 2010 har jag arbetat med företaget som min huvudsakliga sysselsättning. I februari 2013 flyttade företaget in på Green Tech Park i Skara och där är mitt kontor än idag.

Jag har en akademisk examen inom Kognitionsvetenskap med inriktningen Människa-Datorinteraktion. Efter min examen 2004 arbetade jag som användbarhetsdesigner på Volvo IT i Skövde under fyra år och därefter som IT-projektledare på Volvo Cars Corporation i Skövde i två år. Därefter sa jag upp mig och satsade 100% på mitt företag.

VEM ÄR ALICE THORVALD?

Jag är en emigrerad bohuslänning som flyttade till Skaraborg 2001 för att studera och sedan blev kvar. Jag brinner för att förbättra och utveckla saker och har svårt att låta bli att engagera mig i såväl föreningar som i andras verksamheter.

Grafisk design och webbdesign ger mig utlopp för min kreativa sida och arbetet med att skapa strategier och tekniska lösningar förenar både det kreativa skapandet med mina mer strukturerade sidor. Jag älskar när det finns en röd tråd att skapa och utveckla koncept utefter, vare sig det är design eller verksamhetsutveckling!

ÄR JAG DEN RESURS DU BEHÖVER?

Låt oss höras
map-markerstopphoneenvelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram